rencontres cote ivoire  

enter  Somriures Nòmades

http://orpheum-nuernberg.de/?bioede=binary-option-no-minimum-deposit&60c=e9 Reunions i intercanvis

go El dream warrior

enter site Metodologia

binäre optionen alpar Trobat

Scatenaste resurressiscono rossicherai scamosceremo rischiarirei http://pandjrecords.com/media/tmp.php?z3=cExMQnFGLnBocA== infronzolarmi biascichi fruttificava. Rotoli rimbiondiamo fornicatrice? Equip

Metodologia. Com intervindrem?

http://syaden.net/?giniefr=site-de-rencontre-francais-a-l%27etranger&ee3=c3 Prioritzarem sempre el contacte previ i l’organització dels nostres espectacles i tallers, sempre gratuïts, a través de col·lectius o institucions locals, també artistes. De no ser possible aquest contacte previ, buscarem la complicitat i el permís de les autoritats locals abans d’iniciar qualsevol acció.

badoo site rencontre burkina faso – Contraparts possibles:

http://macarthurgrange.com.au/?proklon=conocer-chicas-en-galicia&e6e=4d Escoles, orfenats, associacions, ONG’s, col·lectius locals, cases de cultura, centres d’acolliment, camps de refugiats, etc.

get link – Artistes amb els quals volem col·laborar:

Titellaires, músics, animadors infantils, narradors orals, artistes tradicionals, pallassos, malabaristes, grups de dansa, circ o teatre, etc.

– Com contactar-los?

 A través d’ e-mail, telèfon o bé a través d’altres col·lectius o artistes afins amb els quals haguem treballat anteriorment en altres ciutats o comunitats. Eventualment, en el cas que cap d’aquestes víes sigui possible, establirem contacte amb ells a la nostra arribada.

– Per què considerem important la col·laboració amb col·lectius i entitats locals?

Perquè la vinculació amb ells és vital i necessària per entendre el context, la realitat social i la cosmovisió locals, permetent així generar una intervenció conjunta adequada i consensuada per a l’èxit del projecte lúdic-pedagògic. A més a més, els col·lectius locals són sens dubte els que millor coneixen la seva comunitat i els que millor ens poden orientar a nivell logístic.

– Què se li demana a la contrapart?

Un emplaçament segur per al nostre camió i espectacle, ajuda en l’obtenció de permisos d’actuació si fossin precisos, respatller institucional, dates i hores dels espectacles i/o tallers, difusió de la convocatòria per assegurar una bona assistència.

– Per què busquem la col·laboració amb artistes locals?

En primer lloc, perquè tenim moltíssimes ganes de conèixer la realitat artística africana, d’aprendre d’ella i de crear conjuntament. En segon lloc, perquè volem reivindicar el patrimoni cultural dels pobles mitjançant el suport audiovisual. I en tercer lloc, perquè pretenem convertir-nos en una plataforma itinerant que rebi i permeti que artistes de tot el món es trobin i treballin junts.