Social Hostel Truck: el camió-hostal

here Creiem que molta gent somia amb viatjar per Àfrica d’una forma diferent, arribant on pocs arriben per regalar espectacles i somriures, amb l’art per bandera i la curiositat per descobrir els artistes locals com a guia. Així mateix, estem convençuts que molts valoren l’autonomia i garanties que un camió com el Dream Warrior ofereix, i el fet de comptar amb un equip experimentat que ho tripuli.

binäre optionen beste handelszeiten Per totes aquestes raons, hem decidit obrir el camió a viatgers i famílies que vulguin recórrer un bocí d’Àfrica amb nosaltres a canvi de recolzar econòmicament el projecte. S’estudiarà, en cada cas, la viabilitat de la trobada amb les persones interessades per a l’èxit de l’expedició.

http://qsai.es/?esfirew=rencontres-3d&e2d=28 És important destacar que, tot i aquest fet, el projecte Somriures Nòmades romandrà sempre compromès amb el compliment dels seus objectius, que es poden resumir en: anar a la trobada d’artistes locals i la realització d’espectacles i tallers gratuïts. Tots els viatgers que s’acullin a la fórmula Hostel Truck hauran de fer seus aquests objectius, sumant-se així a l’essència bàsica del projecte.

http://hosnaboen.no/?misoloie=single-damer-riga&f88=25 Un requisit indispensable per pujar al Hostel Truck és comptar amb un assegurança de viatge i venir acompanyat de molt de respecte, paciència i la dosi justa d’esperit d’aventura.

franz wagner anyoption Somriures Nòmades ofereix als viatgers o famílies que vinguin al Hostel Truck allotjament al camió i menjar (òbviament sempre que ho desitgin i que això sigui factible, seran lliures d’allotjar-se o menjar pel seu compte). Per a la tranquil·litat dels viatgers, recordem que una infermera forma part de l’equip de Somriures Nòmades.

valutahandel handelsbanken Estem oberts a consensuar, en la mesura del possible, canvis de ruta per visitar artistes, comunitats o atractius d’interès per al viatger.

follow site Somriures Nòmades ofereix, a més a més, la possibilitat de gravar i produir un vídeo de qualitat professional que reculli l’experiència del viatger o família. El seu cost es fixarà depenent de les característiques i durada que el viatger desitgi.

http://havanatranquility.com/daeso/1432 Somriures Nòmades valorarà en cada cas, després de conèixer la disponibilitat i interessos dels viatgers, el desemborsament econòmic sobre la base al quilometratge previst i a un preu fix per persona i nit.

go Vull anar!

Fes el teu segur Iati

iati

 

 

Comparteix aquest apartat: