http://inter-actions.fr/bilobrusuy/1283

Artist truck: camió d’artistes

http://devrimcicephe.org/vistawkoe/2434 Volem que Somriures Nòmades sigui un projecte compartit. Per això, obrim les portes del camió Dream Warrior a tots aquells artistes o companyies que vulguin recórrer amb nosaltres una part del camí.

iq iqoption Els requisits seran: tenir un espectacle, un número artístic o algun tipus de proposta escènica o musical que pugui encaixar amb les nostres. A més, es demanarà comptar amb una assegurança de viatge i venir acompanyat de molt respecte, paciència i la dosi justa d’esperit d’aventura.

http://talkinginthedark.com/author/bmerrell/page/2/ Somriures Nòmades ofereix als artistes o companyia convidada allotjament al camió i menjar. Evidentment, posarem a la seva disposició l’equip de so, la infraestructura escènica i tot el material de malabars i circ que portarem amb nosaltres.

http://gsc-research.de/gsc/datenbank/datenbank/suchergebnis/suchdetailseite/index.html?cHash=42955bebb9 Estem oberts a tot tipus de propostes d’intercanvi artístic amb les companyies convidades i a consensuar, en la mesura del possible, canvis de ruta i visites als artistes locals que els interessi conèixer.

Somriures Nòmades es compromet, a més a més, a gravar i produir gratuïtament un vídeo de qualitat professional d’un màxim de 5 minuts de durada sobre l’experiència de l’artista o companyia convidats.

Vull anar!

http://docimages.fi/?dereter=binary-options-demo-konto&c81=82 Fes el teu segur Iati

rencontres hommes sГ©rieux iati

http://feuerwehr-genderkingen.de/?yeryer=er-sucht-sie-gronau&120=68  

 

Comparteix aquest apartat: